Над 250 адвокати от Фейсбук общността на българските адвокати поискаха председателят

...
Над 250 адвокати от Фейсбук общността на българските адвокати поискаха председателят
Коментари Харесай

Горанов: На гражданите, които са маргинали, няма как да се помогне

 Над 250 адвокати от Facebook общността на българските юристи желаеха ръководителят на Народното събрание Цвета Караянчева и министър председателят Бойко Борисов да задължат финансовия министър да се извини за думата " маргинали ", която употребява на конференция при оповестяване на икономическите ограничения за справяне с рецесията от ковид.

Във вторник Владислав Горанов разгласи, че държавна помощ поради Covid-19 се планува за жители, които се употребяват от системата за обществена протекция и за работодатели, които желаят да запазят своите служащи.

" Българските жители, които са обществено слаби, не престават да се употребяват от системата за обществена протекция. Тези жители, които се опитат да запазят правните отношения си с работодателите по време на рецесията, техният шеф ще получи помощ от страната. Тези жители, които са маргинали и не попадат в нито една от описаните хипотези, те са обществено изолирани и надали може да се направи доста за тях ", сподели финансовият министър Владислав Горанов по време на конференция във вторник.

Затова юристите, които са част от така наречен свободни специалности, желаят опрощение от финансовия министър и упорстват да бъдат включени в листата на тези, които ще се възползват от ограниченията за опазване на заетостта по време на изключителното състояние.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР